Hjem » Facebook Feed

Facebook Feed

MIN Friskole1 uge siden
I denne uge holder MIN Friskole vinterferie😄

Men der skulle selvfølgelig fejres fastelavn med et ordentligt “Bang” inden ferien kunne starte🎭🍬🐈‍⬛

På mandag starter skolen igen, vi håber i alle har en rigtig god ferie og vi glæder os til at se jer igen🥰

MIN Friskole skal det også være din?
MIN Friskole2 uger siden
Kunne du tænke dig, at blive en del af MIN Friskole 😀? Så har du muligheden nu, hvor vi søger til TSFO 😀🎉.
MIN Friskole1 måneden siden
Kunne du tænke dig at blive lærer på MIN Friskole, så er muligheden her nu😀🎉
Opstart den 1. marts😀
MIN Friskole1 måneden siden
Invitation til Åbent Hus på MIN Friskole

Så er der åbent hus på MIN Friskole torsdag d. 18. Januar kl. 14.30-17.00 og alle er velkommen😀🎉

Kom og se hele skolen - både den helt nye bygning samt de nyrenoverede lokaler.

Kom og se om skolen kunne være noget for jer og jeres barn og mød personale, elever og bestyrelse 😀.

Medlemmer fra Bestyrelsen vil være klar til at svare på jeres spørgsmål og fortælle om planen for MIN Friskole fremadrettet.

I lokalerne vil I kunne hilse på personalet og blandt andet synge sammen med skolens kor.

I de skønne udendørsarealer vil I kunne varme jer ved bålet, nyde den friske luft og evt. få en lille forfriskning.

Vi glæder os til at se jer på MIN Friskole 🎉🎉

MIN Friskole2 måneder siden
MIN Friskole har, ligesom mange andre, været præget af snestormen🥶

Men i dag kom muligheden for at komme i skole igen efter juleferien😍

Der var mange børn, som havde glædet sig rigtig meget, særligt 0. klasse, som fik indviet deres nye klasselokale🫶🏻

MIN Friskole skal det også være din😉?
MIN Friskole2 måneder siden
Kom og se hele skolen - både den helt nye bygning samt de nyrenoverede lokaler.

Vi glæder os til at se jer på MIN Friskole 🎉🎉